Odvetniška družba

Razumevanje (pravnega) položaja stranke, predanost primeru, vztrajnost, strokovnost in skrbnost so poleg zaupnosti ključne značilnosti in vodila dela Odvetniške družbe Neffat o.p., d.o.o. Usmerjenost izključno v potrebe strank, njihove poslovne cilje ter varstvo njihovih interesov in pravic z vseh možnih vidikov nam omogoča opravljanje izjemnih storitev z inovativnimi rešitvami občutljivih in kompleksnih pravnih vprašanj.

Strokovnjaki naše družbe so energični, iskrivi, z zdravim razumom, integriteto in pogumni tudi pod pritiskom pri reševanju najbolj zahtevnih pravnih vprašanj. So predani, lojalni in sposobni prevzeti odgovornost. Vse to omogoča strankam popolno in zanesljivo pravno podporo. V odvetniški družbi verjamemo, da je zagotavljanje najvišje kvalitete pravnih storitev mogoče v specializaciji na posamezna pravna področja. Delo je zato organizirano tako, da strokovnjaki opravljajo delo na posameznih področij iz njihove specializacije.

Odvetniška družba svetuje strankam na več pravnih področjih, z močnim poudarkom na gospodarskih zadevah. Strokovna izobrazba, ki se konstantno dopolnjuje, praksa in delo na področjih dajejo potrebne izkušnje in podlage za zagotavljanje pravnih storitev najvišje kvalitete.

kontaktiraj nas